Sånn kan det lett gå...

... når man drar til byen for å kjøpe litt garn... Så kommer man til den første garnbutikken, -og de har selvsagt IKKE det garnet jeg hadde tenkt å kjøpe! Jeg skulle hatt Muskat fra Drops, - for jeg skulle strikke meg en kjole/tunika. Noen i min krets påsto at jeg rekker å strikke den til ferien om 11 dager, - men det forutsetter jo at jeg finner garnet først!
Men man går jo ikke tomhendt ut fra en garnbutikk, gjør man vel? Borti hylla lå et alldeles nyyyydelig garn og simpelthen ROPTE på meg! Garnet var Baby Silk fra "du store Alpakka" Kjempemykt!! Og utrolig nok hadde de noen mønstre der og... Jeg falt for denne jakka:

dscf4353a570x380

Fargen jeg valgte er en av mine yndlingsfarger: Høstorange:

bs308223x380

Det skulle vise seg, - at de hadde AKKURAT nok av denne fargen til jakka mi, - så det var nok meningen jeg skulle kjøpe dette garnet! :)
Glad og fornøyd gikk jeg ut fra butikken, stoppa opp litt, - det var noe jeg hadde glemt...?? KJOLEN! Heldigvis er det TO garnbutikker i Gjøvik, - og siden jeg hadde en time igjen på parkeringslappen min, gikk jeg til den andre butikken også:D
Og der hadde de Dropsgarn! Så da fikk jeg kjøpt det jeg EGENTLIG skulle kjøpe i dag! Så nå har jeg lagt opp masker til denne:

21

Så får vi se da... om den blir med til Kanariøyene...?? :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

mormor:)

mormor:)

46, Østre Toten

Trønderjente, bosatt på Østlandet. Gift - med en trønder, 4 + 2 døtre, 1 barnebarn og en kanin. Har strikket så lenge jeg kan huske, heklet de siste 10 årene.

Kategorier

Arkiv

hits