Garnprodusenten Dennis??

Mannen her i huset har spøkt med at det trengs importeres flere sauer til Norge! Han er redd garnforbruket mitt er høyere enn tilgangen på ull..... Da har han ikke tenkt på at vi faktisk har denne karen rett foran nesa vår:

cimg0682


Tenk så mye god ull man kunne få av denne pelsen her... :) For dette er myyyyk pels altså!
(For dere som tviler litt.... - det ER en kanin! Helt sant...)

cimg0686


Spørs om han ikke snart skulle hatt en hårklipp? Han begynner å få problemer med å se maten sin. Ikke synes jeg det blir rett å sette strikk i håret hans heller.... Vet at vi har gjort det tidligere, - men det var da vi trodde han het Trulte. Er det andre som har en sååå lodden Løvehodet Dvergvedder?? Trenger tips til pelsstell.... :) Det går i børsting, børsting og atter børsting her. Alt av høy setter seg jo fast i denne borrelås-pelsen jo!

Men SØT er han da! :)

2 kommentarer

Villblomsten

17.feb.2009 kl.18:56

Jeg synes absolutt at du skal strikke av pelsen hans :-)

sipusa

18.feb.2009 kl.09:38

wow:-o
ansiktet ser faktisk litt lama/alpakka ut så det kan godt være at ulla ville bli fin å spinne? Bare husk å ikke oppbevare den i plast da, for da blir den ødelagt.

Men hehe, ser litt for meg "naken" kanin også....kanskje lurt å ha en liten kaninjumper tilgjengelig hvis klipping igangsettes? LOL

Skriv en ny kommentar

mormor:)

mormor:)

46, Østre Toten

Trønderjente, bosatt på Østlandet. Gift - med en trønder, 4 + 2 døtre, 1 barnebarn og en kanin. Har strikket så lenge jeg kan huske, heklet de siste 10 årene.

Kategorier

Arkiv

hits