Litt småplukk...

En liten oppdatering:
***
SÅ langt har jeg kommet på jakken min til nå, - det gjenstår bare ETT erme. Er ikke helt fornøyd med fellinga på det ermet jeg er ferdig med, - så jeg tror sannelig det blir litt modifiseringer på nr to, -og så rekke litt opp på nr. ett. Og da forsvant plutselig piffen.... :/ (Jeg er visst litt sånn småallergisk mot frasen "rekke opp og strikke på nytt"....)
***
Men jakka blir bare såååå myk og god, -at denne er nok ikke noe UFO-materiale nei!

*** Me like Baby Silk! ***

cimg0727

Da er det godt at man har litt andre ting (les: garn!) å sette tenna i! Jeg gikk gjennom lageret i dag, - kasta det som ikke hadde livets rett, - og her er det som ble igjen og fikk en sjanse til: Ikke akkurat verdens største lager, - men det *kremt* ØKER!
***
Snålt fenomen......

cimg0729

Alt det som ligger på gulvet skal bli kopptuer (det er bomullsgarnrester), - resten får vi se hva blir til.
***
Dette, feks, - hva i all verden skal man bruke dette til? Jeg vet jeg har strikka en genser av dette garnet til nest yngste jenta mi, - men den genseren ble ikke akkurat fin etter vask, - så det frister ikke til gjentagelse. Lappeteppe kanskje?? (Takknemlig for tips!) :)

cimg0731

Hm...... Nei, - da frister det myyye mer å sette igang med DETTE:

cimg0725

Ellers driver jeg og forbereder meg til påsken :) Så her ligger NI høner og venter på å få seg en runde i vaskemaskina:
Fargene lyver som vanlig, - de er i myyye mer knall farger enn dette! Og de blå er LILLA! Merkelig at det ikke skal gå an å få rett farge når man tar bilder?? KAN det ha noe med fotografen å gjøre tro?? *melde meg på kurs kanskje....* :)

cimg0737

Jaja, - sånn går no dagan......
3 kommentarer

BenteBent

25.feb.2009 kl.22:54

Ååå de håratgarne e knaillfint te sjærf!:D mamma laga d en gang å d vart så godt å mjukt:D meeeeen...kor ska æ legg næste hælg da, når sænga e folj tå gan?:o :P

Mammamiia

25.feb.2009 kl.23:00

Djiiiiiiis.... NÅ fikk jeg press på meg! Rekker IKKE å strikke opp alt dette til du kommer, - så da får det stappes ned i kasser og poser igjen...... så lenge! :) Skjerf ja, - DET var kanskje ikke så dumt....?? Men BABYROSA da..... Hvem vil gå med DET?? NOT ME! :P

BenteBent

01.mar.2009 kl.22:01

hehe næi, si d du, babyn kansje?:D:D ska få slæpp å strekk d opp da:P

Skriv en ny kommentar

mormor:)

mormor:)

46, Østre Toten

Trønderjente, bosatt på Østlandet. Gift - med en trønder, 4 + 2 døtre, 1 barnebarn og en kanin. Har strikket så lenge jeg kan huske, heklet de siste 10 årene.

Kategorier

Arkiv

hits