Lenge siden sist...

Nå var det jommen lenge siden jeg har vært innpå her asså! Men jeg har ikke ligget på strikkelatsia, om noen skulle tro det! Min ene datter ville svært gjerne ha en LILLA Mariusgenser... med hette (!!) ...og som den snille mammaen jeg er, - så kunne jeg jo ikke si nei... ?? (må innrømme at jeg ikke var sååååå vond på be da...)
Så forrige lørdag var jeg en tur i butikken og kjøpte garn! Mørk lilla! Så lilla at det er vanskelig å ta bilde av det! Men jeg har prøvd:
cimg0750

Selvfølgelig ser den ikke slik ut! *sukk* Den er mer aubergine-lilla, - men det tidligere omtalte fotokurset har jeg enda ikke fått meldt meg på! Så da blir det sånn. Ermene er også ferdige, så nå gjenstår kun damping, montering og hettestrikking! Jeg og brukeren får ta en diskusjon på om hetta skal være svart eller lilla........Vil ikke si hva Marthemor vil ha, - men JEG ville hatt svart... så kan man da tenke seg sjøl. :D (men hun får vel bestemme hun som skal bruke den da..... synes jeg!)

Marius'en er strikket i SMART (om noen skulle være det minste i tvil), på pinner nr. 3 og 3,5, mønsteret er fra heftet "Klassikere, Tema 15 Voksne" fra Sandnesgarn. Originalen er en hettejakke med glidelås foran, - men det var ikke så vanskelig å modifisere mønsteret til genser :)

Skal komme tilbake til det endelige resultat når det foreligger.

2 kommentarer

Kelsina

09.mar.2009 kl.18:26

Et spennende prosjekt. Blir gøy å se det ferdig.

AnitaK

09.mar.2009 kl.19:25

Synes dette ser ut som en kjempefin fargesammensetning, blir sikkert nydelig på jenta. Ha en fin kveld.

Skriv en ny kommentar

mormor:)

mormor:)

46, Østre Toten

Trønderjente, bosatt på Østlandet. Gift - med en trønder, 4 + 2 døtre, 1 barnebarn og en kanin. Har strikket så lenge jeg kan huske, heklet de siste 10 årene.

Kategorier

Arkiv

hits