Dette har jeg taket på gitt!

"Nå har vi bodd i huset vårt i snart 3 vintre, - og da er vel granbordene i taket tørka såpass at de kan males", - tenkte jeg her om dagen. Det er en jobb jeg har gruet meg til lenge, - å male tak er "litt" mer kjedelig enn å sitte og strikke...  Men taket blir ikke hvitt uansett hvor mange plagg jeg strikker, - så her må det andre kluter (les: koster) til! Jeg heiv meg i bilen, dro til "Bompidomp" (=Byggmakker) og handla inn det som trengtes og satte i gang.
***
Sånn ser det ut når man akkurat har starta med første strøket! Dette er da den spede begynnelse på prosjekt "male takene i hele 1.etg"..... så dere vet nå hvor dere finner meg i framtiden, - hengende i ei gardintrapp med kosten over hue......

cimg0787

Det blir kjempeforskjell! Stua blir mye lysere og lettere! Vi har dessuten mørkt gulv (som kan sees på endel av "strikkebildene mine" her på bloggen), - og da må en ha lyst tak, - eller blir det for mørkt og tungt i stua. Og denne malinga dekte UTROLIG godt! Jeg klarte meg faktisk med bare TO strøk!
***
Legg merke til at til og med LAKENET som jeg dekket sjenken med, matcher fargene på stua! Ingenting overlatt til tilfeldighetene her i gården nei! *fnise* (Dessverre hadde de bare maskeringsplast i blått......... sukk!)

3 kommentarer

hobbymegher

19.mar.2009 kl.14:24

Åh fytti... Det er litt av en jobb du har satt igang med.
-Men nydelig, ja, det blir det!! Lyst og fint!
Jeg malte taket i kjellerstua og ble jeg lei? Jaaaa! Men det ble jo VIRKELIG et nytt rom! :0)

AnitaK

19.mar.2009 kl.14:54

så flink du er som har startet med takmaling, det er en kjempejobb som jeg skal utsette til evig tid.. Men det blir veldig fint da :)

kamelia

19.mar.2009 kl.17:14

Imonert! Male tak er ingen lek! Men det blir så fint!

Skriv en ny kommentar

Mammamiia :)

Mammamiia :)

46, Østre Toten

Trønderjente, bosatt på Østlandet. Gift - med en trønder, 4 + 2 døtre, 1 barnebarn og en kanin. Har strikket så lenge jeg kan huske, heklet de siste 10 årene.

Kategorier

Arkiv

hits