Er våren avlyst??? :oVi har passert midten av mars, og kroppen begynner å vente på våren! Dessverre ser det ut til at den lar vente på seg, - sånn ser det ut utenfor vinduet her nemlig:

cimg0789


Her ser dere altså de flotte rosene mine. Det er en stund til de spretter ut, - men det er håp!  Masse stauder er det et sted under her og... skal bli godt å se de titte fram etterhvert!
***
Og sånn ser Mjøsa ut om dagen. Dette bildet ble tatt på lørdag. Om dere ser RIKTIG godt etter, - så ser dere at det sitter bortimot hundre mennesker der ute, - og pilker! (den lille grå stripa litt til høyre for midten) Mulig isen er kjempetykk og sikker, - men dette er i overkant av hva jeg tør! Det var folk overalt på isen, så det er tydelig at ikke alle er like pinglete som meg :S

cimg0761


På sørlandet derimot, -  der er situasjonen en annen.... Jeg var innom bloggen til toja i dag, - og der fikk jeg bevis for at det BLIR vår i år også. (Ihvertfall på sørlandet.....) toja feirer at hun har blogget sitt innlegg nr. 100 :) Gratulerer!
Nei, - nå må jeg legge mer ved på peisen her... Brrrrrr
***
Ha en flott helg!

4 kommentarer

Renate

19.mar.2009 kl.19:49

Hvor langs Mjøsa er det du bor? Har jo vært knallsol og blå himmel i to dager nå? ;) Syns det tyder godt på at våren er på vei med alle dråpene som faller fra takene :P hehe. Men jeg er enig.. Er VELDIG mye snø her nå :(

syglad

19.mar.2009 kl.21:50

Så utrolig nydelig usikt du har da ;-)
Ja det er masse snø,men nå minker det fort, her på den rette siden har det minket med12 cm bare i dag....
Ha en fin kveld :-)

Stjerneglimt

20.mar.2009 kl.12:50

Hei! Har vært på besøk hos deg, her var det trivelig!

Tonje

23.mar.2009 kl.00:27

Godt å se at det ikke bare er her vi har masse snø og ingen blomster ennå... men det er vel lov å håpe på at våren kommer snart.

Skriv en ny kommentar

Mammamiia :)

Mammamiia :)

46, Østre Toten

Trønderjente, bosatt på Østlandet. Gift - med en trønder, 4 + 2 døtre, 1 barnebarn og en kanin. Har strikket så lenge jeg kan huske, heklet de siste 10 årene.

Kategorier

Arkiv

hits