Nesten en måneds bloggtørke...?? :O

... det går bare ikke AN! *skamme seg*

Men litt har jeg da drevet med i den tiden. Jeg har blant annet handla litt garn.... (rart med det, - en finner aldri AKKURAT det garnet en trenger der ute i Det Store Garnlageret på kontoret... :S Flere som har det sånn?
Men da er det godt at det finnes noe som heter "dått ænno" :) Jeg har for en stund siden fått garn fra Trollmor , eller rettere sagt fra nettbutikken hennes: GARNTROLLET :)! (men ikke blogget det før nå.....)
Jeg så nok ikke nøye nok etter da jeg bestilte, - for det garnet jeg fikk var TYNT! Skulle valgt litt tykkere garn enn 8/1. Men det skal bli et fint sjal etterhvert da :) I tillegg bestilte jeg Evilla plategarn, - noe som jeg er litt spent på, -  jeg har lest at det lønner seg å strikke det sammen med et annet garn, - f.eks Alpakka. Vi får se. Vet enda ikke hva det skal bli til. :) Og såååå et fint grønt silkegarn. Det ligger også på "vent" til idèer popper opp! Foreløbig er det kun til øyefryd :)
Garnet til venstre er Evilla kunstgarn 8/1 farge A3

cimg0920   cimg0922

Litt butikkgarn har det også blitt......
Dette fikk jeg grafsa med meg da jeg gikk nedi "kjelleren" på Madla Amfi!

cimg0902

Jeg var med Mannen i Huset på jobb i Stavanger ei uke. Bodde litt som grever på Rica Forum (det hotellet som ser ut som en rund mobiltelefon.....) i Juniorsuite :) Egentlig skulle jeg besøke ei klassevenninne fra videregående, - som jeg ikke har sett på 27 år, - men tilfeldigvis fant igjen på Facebook :) Men hun måtte dra hjem til Trøndelag i hui og hast pga sykdom i familien. Synd, - både for familien og for meg..... Men det går da flere fly :) Vi kan ta "Ullvaren" og "Kreaktiv" neste gang vettu, Hilde :)

 cimg0886   cimg0887

Utsikten var det ingenting å si på! ...synd jeg ikke tok bilde av den... :S) Vi bodde nemlig i 10. etasje! Frokost/middag ble inntatt i 21. etasje. (og så jeg som har DEN høydeskrekken!!!)

Eddagarnet er i ferd med å bli til et superdupermykt Nøstebarn-teppe..... Grei TV-strikk, - bare rettmasker..... :) Men jeg tror jeg får for lite av det garnet.... (vil ha litt størrelse på det teppet)

cimg0923

Jeg var innom Husfliden nede i sentrum av Stavanger en snartur og. Fikk med meg litt smått ut derfra og, - litt strømpegarn. :) Dette ble flott strikketøy å ha med på flyet ...og inne på flyplassen. Rakk jo ikke strikke så fælt mye på de 40 min det tar fra Sola til Gardermoen......

cimg0900

Den observante leser vil se at jeg her har tatt i bruk noen nye (for meg ihvertfall) teknikker ang sokkestrikking! Sokkene strikkes fra tåa og opp, - og på laaaaang rundpinne! (såkalt magic loop)
Hvis man strikker fra tåa og opp, kan man med fordel legge opp maskene på en helt spesiell måte, kalt "magic cast on" og øker i hver side.Dette gir god tåfasong ! :)
Idèen til denne måten å strikke på fikk jeg i Hobbyboden, der strikker en del av de driftige damerne noe som heter Brainless!Og selvsagt har jeg strikket mine egne Brainless-sokker! Jeg skrev ut mønsteret (på engelsk, - ENDA en ny erfaring for meg! Men det gikk "smekkgodt") dro på påskeferie med garn og pinner og satte i gang! Her er resultatet:

cimg0896

(De er mye finere på da.... men leggene mine er i farge "ivory transparent" for tiden... så........)

Her er ett par (uten fletta) i Fabel også:
(klikk på bildene for større versjon)

cimg0901

Dette fikk jeg egentlig litt "dilla" på, - så det blir nok flere slike etterhvert. Må prøve meg på andre mønster også.. :)

Men nå er det tid for kaffe! :)


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mammamiia :)

Mammamiia :)

47, Østre Toten

Trønderjente, bosatt på Østlandet. Gift - med en trønder, 4 + 2 døtre, 1 barnebarn og en kanin. Har strikket så lenge jeg kan huske, heklet de siste 10 årene.

Kategorier

Arkiv

hits