Kauni....

Jeg har fått med meg at det finnes et garn som heter KAUNI! Jeg har gått og vært nysgjerrig på dette garnet lenge - fordi jeg har sett så utrolig mye flott blitt strikka av dette garnet. Her om dagen tok jeg mot til meg og sendte en mail til www.knitting.no Jeg er litt skep til å handle fra utlandet (noe med toll og moms og greier.......) så da jeg fant ut at  EMS Design solgte Kauni, hoppet jeg i taket :)
Resultatet er her :

cimg0917

Ved siden av ligger oppskriften på Elizabeth Zimmermanns Baby Surprise Jacket Denne heiv jeg meg rett på, - i regnbuefarge:

cimg0919

Foreløbig ser det bra ut. Men det kan se ut som det blir et "bråskift" i fargene etter det gule??? Jeg har en mistanke om at en lilla og en gul trådende er knytt sammen.... Jaja. Vi får nå se hvordan det blir til slutt! Garnet er ihvertfall godt å strikke med, - en får "ullfølelse", - både i kvalitet og lukt :)

Jeg har også strikket en liten ullkjole til mormors gull. Kjolen er nok litt stor enda, - men til høsten tenker jeg den blir fin å ha. Og så kan den brukes som tunika når den blir litt kortere enn lårkort :D Det gikk med bittelitt over ett nøste med Babyull. Hadde jeg strikket bare TRE riller nederst, istedet for fire, - så hadde det vært nok med ett nøste. :) (det står tre i oppskriften....)

   cimg0893

Kjolen heter "Little Sister's Dress" og finnes som gratisoppskrift på Ravelry (aka Ravleriet)  Kjempegrei og søt oppskrift,  får jeg flere "jentemormorunger" så blir det strikka flere sånne. GARANTERT :D
(se innlegget under.......)2 kommentarer

amylin

11.mai.2009 kl.18:08

Flott kjole og kauni i regnbuefarger er nydelig!

torunn skjrstad moen

12.mai.2009 kl.10:14

Nydelig kjole. Jeg har bestilt meg litt kauni fra Garnkorge.se. Gleder meg til pakken kommer. Ha en fin dag, med hilsen fra Asterix.

Skriv en ny kommentar

Mammamiia :)

Mammamiia :)

47, Østre Toten

Trønderjente, bosatt på Østlandet. Gift - med en trønder, 4 + 2 døtre, 1 barnebarn og en kanin. Har strikket så lenge jeg kan huske, heklet de siste 10 årene.

Kategorier

Arkiv

hits