Mai-pannebåndet......

pannebndalong 2009

I går kveld (det ble vel egentlig langt på natt??) hadde jeg en trivelig "skravlekveld" med ei venninne, - med vin og greier...... Og samtidig med at skravla gikk så mekka jeg månedens pannebånd i "Pannebånd-alongen" i Hobbyboden. Kjempegreit mønster, - som gikk av seg sjøl, uten de store hjerneaktivitetene. (Hjernen var jo opptatt på annet hold ... )

Her er mitt bidrag:

Strikket i en liten rest Viking Babyull på pinner nr. 3.


cimg0943

Her lener det seg mot en aldri så liten valmue, - gleder meg til den spretter ut, - det er en så nydelig blomst! (denne er i alle slags gul/oransje-farger......Bilde kommer!)

***

Denne Pannebånd-alongen er en grei sak å være med på. Overkommelige oppgaver som en kan ta litt sånn innimellom alt annet, - og en grei måte å bli kvitt noen småskvetter med restegarn på.. :)
Gleder meg alt til neste mønster, - som kommer i mailboksen ca. 1. juni!


2 kommentarer

Sommertid

14.mai.2009 kl.12:02

Å deilig og mykt ut der det ligger med valmuen da...kjekt med prosjekter som ikke tar for lang tid og ikke er for vanskelig...

Helen

14.mai.2009 kl.20:33

For ei nydeleg farge! :)

Skriv en ny kommentar

Mammamiia :)

Mammamiia :)

47, Østre Toten

Trønderjente, bosatt på Østlandet. Gift - med en trønder, 4 + 2 døtre, 1 barnebarn og en kanin. Har strikket så lenge jeg kan huske, heklet de siste 10 årene. Jeg er en relativt fersk blogger, - prøver meg litt fram her! Blir veldig glad om du legger igjen en kommentar! :)

Kategorier

Arkiv

hits