små pinner, - store føtter??

... er det noen heldig kombinasjon? (og bare for å ha presisert det: Det er STRIKKEPINNER jeg snakker om!)

Mannen i Huset skal nå nemlig få seg sine egne hjemmestrikka sokker! Dvs, - han har hjemmestrikka sokker fra før, - så dette ble egentlig litt feil, - men han har IKKE sokker som er strikka på pinner nr 2! (Ja, - du leste rett: TO! Også kalt tannpirkere...) Og det er jo greit nok det, - jeg har strikka sokker på pinner nr. to før jeg. Men ikke sokker i størrelse FØRTISEKS! DET blir mange masker det! Men jeg er ikke motløs... jeg hiver meg på.

Sisu Fantasy.... i blått.... og (skulle nesten til å si "vips", - men DET blir totalt feil!) ... etterhvert... blir det sokker på Mannen også :) Her er starten på første, - og jeg synes jeg har kommet godt i gang, jeg! De ser litt "tubete" ut, - men jeg lover, - de er prøvd på underveis, - og siden de strikkes i det fantasifulle mønsteret 3-rett-1-vrang (både over og under foten, - OG på hælen), så er de elastiske!
De sitter godt på foten :)

cimg0962

Og selvsagt..... Tå-opp :)

Jeg får spørre pent om han ikke kan "modellere" så dere får se hvordan de er på etterhvert :)

3 kommentarer

Marit

19.mai.2009 kl.17:03

Du er tøff som begir deg ut på å strikke så store sokker på så tynne pinner. Men da er mannen din heldig og får fine sokker!

Torhild

19.mai.2009 kl.18:25

Så spennende!!! D må æ prøv! Men d blir itj før t høsten. No e d sommar her. :-)

Mannen i Huset

19.mai.2009 kl.20:38

*glæ sæ*

Skriv en ny kommentar

Mammamiia :)

Mammamiia :)

47, Østre Toten

Trønderjente, bosatt på Østlandet. Gift - med en trønder, 4 + 2 døtre, 1 barnebarn og en kanin. Har strikket så lenge jeg kan huske, heklet de siste 10 årene. Jeg er en relativt fersk blogger, - prøver meg litt fram her! Blir veldig glad om du legger igjen en kommentar! :)

Kategorier

Arkiv

hits