Daiga's Stranded Vest...

strikking

Jeg er medlem i et forum på nettet som heter Ravelry. Der er det nesten litt småskummelt å gå inn, - for det er så UTROLIG mye flott der. En får så mange idèer at en klarer ikke styre seg. Plutselig har man mange uferdige objekter (UFO'er) rundt omkring. For en må jo begynne med EN gang en ser alt dette flotte, ikke sant?

Jeg slumpa tilfeldigvis borti ei latvisk dame som heter Daiga. (Ravelry-link) Hun har strikket en utrolig NYDELIG vest som jeg falt pladask for. Bildene hennes er også lagt ut på Flickr. Jeg sendte en mail til henne og spurte hvor hun hadde fått tak i mønsteret til denne utrolig fine vesten. Så viser det seg at hun har funnet mønsteret på en NORSK side (Garnstudio). Originalmønsteret er på en genser, -  men hun har gjort det om til vest.

"Dette klarer jeg og!" ...tenkte jeg, - og satte i gang. Jeg har jo tidligere handla inn Kauni-garn, - og det var nettopp DET Daiga hadde brukt :)

Som tenkt så gjort. Jeg begynte i går:

cimg0960

I dag har jeg kommet SÅ langt, - og jeg har funnet ut at dette er jommen ikke noe TV-arbeide akkurat! Spørs om jeg blir litt "jahaaaa"..og "mmhmm" i svarene mine når noen snakker til meg sånn utover......

cimg0963    cimg0964 

cimg0965
Som dere ser så gjelder det å holde tunga beint i munnen her..... Men jeg er spent på hvordan fargeskiftene vil bli oppover vesten. Jeg har valgt en annen farge enn Daiga, mer i rød-brune nyanser.

Blogger mer etterhvert som det vokser fram mellom fingrene mine :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mammamiia :)

Mammamiia :)

47, Østre Toten

Trønderjente, bosatt på Østlandet. Gift - med en trønder, 4 + 2 døtre, 1 barnebarn og en kanin. Har strikket så lenge jeg kan huske, heklet de siste 10 årene. Jeg er en relativt fersk blogger, - prøver meg litt fram her! Blir veldig glad om du legger igjen en kommentar! :)

Kategorier

Arkiv

hits